Pep Guardiola en un entrenament del Manchester City (Reuters)
Barça

Guardiola es posiciona sobre el cas Negreira: "El Barça ha guanyat perquè ha sigut millor"

El tècnic de Santpedor n'ha parlat en la roda de premsa prèvia al Wolves-Manchester City

Redació Esport3Actualitzat

"Wait and see", "espera i veuràs". Així s'ha pronunciat Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al Wolves-City d'aquest dissabte quan li han preguntat pel cas Negreira i la investigació al Barça per un delicte de suborn. El tècnic ha demanat prudència.

"És el que ens va passar a nosaltres quan tothom ens acusava de fer les coses malament. Deixeu que la justícia faci el seu procés. Pel que he sentit, tot i que soc fora, el Barça realment no va pagar a un àrbitre per afavorir els resultats. Jo no ho he vist, per això prefereixo esperar abans d'expressar una opinió."

El jutge del cas Negreira ha afegit aquesta setmana el delicte de suborn al de corrupció esportiva, pel qual el Barça ja estava investigat. A l'espera que els jutges es pronunciïn, el de Santpedor s'ha mostrat convençut d'una cosa: els èxits esportius del Barça es van aconseguir al terreny de joc.

"Del que estic segur és que el que el Barça ha guanyat --i per guanyar a Espanya ho has de fer molt millor que els altres-- perquè ha sigut millor que els seus rivals. D'això, n'estic convençut, perquè hi era. Quan vam guanyar va ser perquè vam ser molt millors que els nostres rivals. I quan no ho són, no guanyen, perden".

Precisament, la plantada d'aquest divendres del Sevilla a la llotja del Barça pel cas Negreira ha provocat que el club blaugrana hi hagi trencat relacions pel que ha considerat un atac injustificat i una ofensa inacceptable.

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut