Futbol internacional

Guardiola es desfà en elogis cap a David Silva: "Com m'hauria agradat tenir-lo al Barça"

L'entrenador del Manchester City assegura que el futbolista canari té un talent especial i es considera molt afortunat d'haver pogut ser el seu entrenador

Actualitzat

David Silva és un dels referents en el vestidor del Manchester City des de ja fa uns anys. Aquest 2020 farà deu anys que hi va desembarcar i el compromís del canari amb el club anglès és inqüestionable. Ha aconseguit fer-se estimar per l'afició, pels seus companys i també per l'entrenador, Pep Guardiola.

El tècnic català, en un documental que han fet els mitjans oficials del club, s'ha desfet en elogis cap al seu jugador i confessa que hauria estat encantat d'haver pogut comptar amb ell quan era l'entrenador del Barça:

"Quan estava al Barcelona, pensava que bo que és aquest tio, com m'agradaria tenir-lo. Doncs, cap al final de la seva carrera, hem estat junts i ha estat molt bé."

 

Un talent innat i en contínua millora

"És una qüestió de subsistència. Quan no ets molt ràpid i no ets molt fort, si vols jugar al més alt nivell ha de ser diferent, has de ser molt bo, i ell ho és.

Sempre tens aquells prejudicis, penses que és canari, amb el sol i el bon temps, com pot venir a jugar a llocs tan freds? Els prejudicis sempre són mals consellers. És molt sorprenent com en una lliga tan física, incòmoda, dura pel mal temps, per la forma de jugar, s'hi ha pogut adaptar tan bé."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut