Guardiola: "El llegat que deixo és que ens ho hem passat de puta mare"
Guardiola: "El llegat que deixo és que ens ho hem passat de puta mare"
CHAMPIONS

Guardiola: "El llegat que deixo és que ens ho hem passat de puta mare"

El tècnic anticipa lleugeres modificacions per fer atacs més fluids contra el Madrid

Redacció E3Actualitzat

L'hora més decisiva. Tot a punt a l'Etihad Stadium per a la tornada de les semifinals de la Champions contra el Madrid. I com en el 2009 abans de jugar al Bernabéu amb el Barça, el tècnic de Santpedor ha deixat anar l'esperit d'aquell "el puto amo":

"No som estúpids, sabem com és d'important el partit de demà, no patiu. Potser és el més important des que som aquí. Que si per al meu llegat cal el triplet i la Champions? El llegat que deixo és ens ho hem passat de puta mare. Hem guanyat partits i títols. Potser a Europa no es veu tant, però m'ho he passat teta."


Guardiola no ha volgut donar massa pistes sobre què plantejarà demà a Ancelotti, però s'intueixen petits canvis per trobar Haaland, ben neutralitzat pel Madrid a l'anada:

"Hem de ser millors en atac. Cal generar més ocasions, nodrir de més pilotes els nostres davanters. És a les nostres mans, depèn de nosaltres. Firmaria ara mateix el 4-3 de l'any passat. Podem fer una cosa excepcional i serà una final."


Kevin de Bruyne, ja recuperat, no se la perdrà. L'únic lesionat tornarà a ser Nathan Aké. La resta mirarà de desarticular el secret dels blancs a la Champions.

"No sé quin és, si no, sabria com guanyar-los. Però bàsicament el motiu és que sempre han tingut jugadors d'una qualitat excepcional, com el Milan de Sacchi o el meu Barça. He jugat set semifinals i n'he perdut 7. La Champions és incerta, no ho pots controlar tot. Però no vull sort. Vull que passi qui s'ho mereixi, no importa qui. I tant de bo siguem nosaltres."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut