Referèndum 1 octubre

Guardiola: "Diuen que han atacat la policia. Amb què? Amb vots?

"N'hi ha prou que ens donin lliçons per voler anar a votar des d'un partit que té milers d'imputats", diu el tècnic català del Manchester City

Actualitzat

Josep Guardiola va veure des de la distància els fets que han passat a Catalunya aquest 1 d'octubre, però això no li ha impedit seguir al detall el que va passar. Un extracte del que va comentar en una entrevista a Catalunya Ràdio:

"Fa anys passaven aquestes coses i ningú se n'assabentava. Ho he viscut amb molta tristesa. Han atacat els seus ciutadans per anar a votar. No per anar a robar un banc, per anar a votar!", s'ha exclamat el tècnic del Manchester City.

"Això és molt gros. Parlen de convivència, i fa anys que sortim milions i milions de persones i no hem tirat ni un paper a terra (...) Crec que n'hi ha prou que ens donin lliçons per voler anar a votar. Gent d'un partit que té milers d'imputats per fer coses indecents. (...) Fereixen 700 persones, trenquen dits. Ja sabem que molt del que ha passat no es veurà als mitjans d'Espanya. Llegeixo a "El País" que han atacat guàrdies civils i policies. Amb què els han atacat? Amb vots?", es pregunta Guardiola, que també expressa que ell no hauria jugat el Barça-Las Palmas.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut