EFE/EPA/ANDY RAIN
Futbol

Guardiola desvela els seus plans de futur quan acabi el contracte amb el Manchester City

El tècnic català ha deixat entreveure que abandonarà el conjunt anglès quan acabi el seu contracte el 2023 i, després d'una pausa, vol dirigir una selecció

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha afirmat aquest dimecres que ja té decidit els seus plans de futur. El tècnic català del Manchester City ha desvelat en una entrevista a ESPN Brasil que aspira a entrenar una selecció nacional de futbol, ​​un cop acabi el seu contracte amb el club anglès, el 30 de juny del 2023.
   
Guardiola, de 50 anys, ha deixat entreveure que abandonarà el conjunt anglès quan acabi el seu contracte, d'aquí a un parell d'anys, i inicialment es prendrà un descans després d'aquesta etapa professional abans de convertir-se en seleccionador.

"Una selecció, sí. Si es dona la possibilitat, una selecció és el següent pas. He de fer un descans després de set anys (al Manchester City). He de parar-me per veure què hem fet, aprendre d'altres entrenadors i potser prendre aquest camí. M'agradaria dirigir un equip en una Eurocopa, una Copa Amèrica o un mundial."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut