Pep Guardiola en una imatge d'arxiu a la banqueta del Bayern (Reuters)
Pep Guardiola no seguirà a la banqueta del Bayern (Reuters)
Futbol Internacional

Guardiola deixarà el Bayern de Munic al final de temporada i Ancelotti serà el seu substitut

Segons ha confirmat al diari "Bild", el president del consell directiu del club bavarès, Karl-Heinz Rummenigge i després ha fet oficial el conjunt alemany, el tècnic català no seguirà a Munic i l'italià agafarà el seu relleu a partir de la temporada que ve

Actualitzat

Pep Guardiola deixarà el Bayern de Munic al final de temporada i l'italià Carlo Ancelotti serà el seu substitut a la banqueta del conjunt bavarès, segons ha confirmat al diari "Bild" el president del consell directiu, Karl-Heinz RummeniggeL'anunci posa fi així a setmanes d'especulacions sobre la sortida del club bavarès de l'entrenador català, que va arribar a Munic l'estiu del 2013.

El mateix Guardiola, que aquest diumenge viatja a Catalunya aprofitant l'aturada de la Lliga alemanya, va reiterar ahir a la tarda que el seu futur se sabria avui, després de l'últim partit de la Bundesliga contra el Hannover abans de la pausa d'hivern.

"Agraïm a Guardiola tot el que ha donat al nostre club i esperem poder celebrar junts encara molts èxits aquesta temporada. Amb Ancelotti arriba de nou al Bayern un entrenador molt exitós. Ens alegrem davant aquesta col·laboració", ha manifestat Rummenigge en declaracions al "Bild".

Poc després de l'anunci de Rummenigge, el Bayern ha fet oficial a través del seu compte de Twitter la marxa de Guardiola al final de temporada i el fitxatge de Carlo Ancelotti, que es compromet amb el conjunt alemany fins al 30 de juny del 2019.

Anar al contingut