Barça

Guardiola convoca tota la plantilla i la totalitat del seu equip tècnic per viatjar a València

El Barça s'ha entrenat aquest dimarts per preparar el decisiu partit al camp del Llevant. Josep Guardiola no vol allargar més l'agonia de guanyar la Lliga quan encara falten tres jornades per al final de temporada i és per això que ha convocat tota la plantilla i la totalitat del seu equip tècnic per viatjar a València. Només un punt separa el Barça de l'èxit. Per al partit d'aquest dimecres, el tècnic blaugrana ja podrà comptar amb Bojan i Maxwell, que ja tenen l'alta mèdica. Avui tots dos s'han entrenat amb normalitat. Milito i Adriano hauran d'esperar. L'equip, com és habitual, marxa cap a València, a les 11 hores, en avió.

Actualitzat
Com sempre que hi ha hagut un títol a l'abast, Guardiola ha volgut que tot el seu grup de treball viatgi aquest dimecres a la capital del Túria. Aquest dimarts, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barcelona ha realitzat l'últim entrenament, a porta tancada, abans del transcendent partit al Ciutat de València. Han estat sobre la gespa tots els integrants de la plantilla, amb l'excepció del defensa Gabi Milito, que ha fet tractament.

Puyol i Adriano, com ja han estat fent els últims dies, han treballat al marge del grup, mentre que Bojan i Maxwell, que dilluns van rebre l'alta mèdica, han seguit amb total normalitat l'activitat de la resta dels seus companys. A més dels integrants del primer equip, s'han exercitat els jugadors del Barça B Bartra, Thiago i Fontàs, que van formar part de l'última convocatòria davant l'Espanyol i que també viatjaran a València amb la resta de la plantilla.

Guardiola ha explicat que vol guanyar el títol de Lliga, i assegura que no importa com: "El que volem és guanyar-lo i com més aviat millor, perquè és el títol més important de la temporada", ha dit. "Per primera vegada aquest any depenem de nosaltres mateixos per guanyar-la, però s'ha d'anar a aconseguir aquest punt, perquè no et regalaran res". El tècnic blaugrana ha recordat que el Llevant fa vuit partits que no perd al seu estadi. "Han aconseguit sis victòries i dos empats, estan pràcticament salvats a falta de dues jornades i han fet una segona meitat de temporada fantàstica", ha destacat.

Pel que fa al pla de viatge de dimecres, l'expedició barcelonista sortirà del Camp Nou a les 10 del matí amb direcció a l'aeroport del Prat, on una hora més tard marxarà l'avió que els traslladarà fins a la seva destinació. L'hora prevista d'arribada a València és a les 11.45 h. Una vegada allà, el grup es dirigirà directament a l'hotel de concentració, on romandrà fins a l'hora de desplaçar-se a l'estadi, on a partir de les 20.00 h es jugarà la Lliga davant el Llevant. Una vegada finalitzat el partit, l'expedició emprendrà el viatge de retorn a Barcelona, on està previst que aterri a les 00.15 h.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut