Bernardo Silva celebrant un gol
Bernardo Silva, futur al Barça?
Barça

Guardiola: "Bernardo Silva? No vull jugadors que no volen estar amb nosaltres"

El tècnic català ha puntualitzat que li agradaria que el jugador portuguès continués al City la temporada que ve

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el mercat futbolístic en plena ebullició, el nom de Bernardo Silva sona amb força com a possible incorporació del Barça de cara a la propera temporada. S'ha especulat, fins i tot, amb l'opció que Silva arribi al Camp Nou a través d'un intercanvi amb Frenkie de Jong. De la possibilitat de veure Silva de culer n'ha parlat el seu actual entrenador, Pep Guardiola, en l'acte de presentació del partit contra l'ELA entre Barça i City al mes d'agost.

Jo soc bo fent tàctiques al camp... Del mercat no hi entenc, aquí teniu en Mateu per exemple. Però és normal que quan es tracta de dos grans clubs com el City i el Barça surtin molts noms en època de mercat. Després són poques operacions les que s'acaben fent. A dia d'avui tinc la sensació que Bernardo Silva continuarà jugant amb nosaltres la propera temporada, però com he dit sempre -també ho deia quan era a Barcelona-, jo no tinc ganes de tenir jugadors que no vulguin estar amb nosaltres. Veurem què passa al mercat, però com a club ens agradaria que continués amb nosaltres perquè el considerem un jugador molt important.

Guardiola ha fet broma de tot plegat i ha dit que en l'amistós del dia 24 d'agost "jugaran Bernardo Silva i deu més". En el mateix acte, Joan Laporta també ha estat preguntat per Bernardo Silva però el president blaugrana ha llançat pilotes fora i s'ha limitat a dir que l'àrea esportiva està treballant per "tenir el millor equip possible la temporada que ve". 

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut