Guardiola elimina el Reial Madrid de la Champions (Reuters)
futbol champions

Guardiola aspira al màxim en aquesta Champions i el primer pas és eliminar el Madrid

Guardiola: "Benzema és un més a la llista dels 20 jugadors dels quals m'han preguntat si estaven al nivell de Messi"

Actualitzat

El Manchester City surt amb avantatge en el partit de tornada que es disputarà demà a l'Etihad Stadium. Els citizens van guanyar al Bermabéu per 1 a 2 just poques setmanes abans de la irrupció de la pandèmia. Pep Guardiola ha enviat un missatge ambiciós a la roda de premsa prèvia al matx d'aquest divendres.

OBJECTIU: GUANYAR LA CHAMPIONS    

"Per guanyar la Champions hem d'eliminar equips com el Reial Madrid. Hem vist tots els partits d'ells, hem parlat del que fan i sobretot del que hem de fer nosaltres per superar-los. Sento que estem preparats per fer un bon partit i guanyar-lo."

El tècnic català del City admet que serà un partit totalment diferent del de l'anada. Els anglesos no tindran l'ajut del públic i tampoc del "Kun" Agüero. L'argentí continua recuperant-se a Barcelona de la seva lesió i es podria incorporar a l'equip a la fase final de la Champions a Lisboa en cas de classificació per als quarts. Pel de Santpedor sempre és especial jugar contra el Madrid. Té molt respecte per Zidane i també per jugadors com Benzema.

 

BENZEMA ÉS COMPARABLE A MESSI?              

"Benzema és un davanter extraordinari.  Des del Lió ja era un jugador molt bo. Des que vaig arribar al Barça i fins ara, han sortit 20 jugadors amb la mateixa pregunta de si estan al mateix nivell que Messi... 20! Benzema és un més de la llista."

 

 

 

Anar al contingut