futbol champions

Guardiola aspira al màxim en aquesta Champions i el primer pas és eliminar el Madrid

Guardiola: "Benzema és un més a la llista dels 20 jugadors dels quals m'han preguntat si estaven al nivell de Messi"
Actualitzat
Guardiola davant el repte de deixar el Madrid fora d'Europa

El Manchester City surt amb avantatge en el partit de tornada que es disputarà demà a l'Etihad Stadium. Els citizens van guanyar al Bermabéu per 1 a 2 just poques setmanes abans de la irrupció de la pandèmia. Pep Guardiola ha enviat un missatge ambiciós a la roda de premsa prèvia al matx d'aquest divendres.

OBJECTIU: GUANYAR LA CHAMPIONS    

"Per guanyar la Champions hem d'eliminar equips com el Reial Madrid. Hem vist tots els partits d'ells, hem parlat del que fan i sobretot del que hem de fer nosaltres per superar-los. Sento que estem preparats per fer un bon partit i guanyar-lo."

El tècnic català del City admet que serà un partit totalment diferent del de l'anada. Els anglesos no tindran l'ajut del públic i tampoc del "Kun" Agüero. L'argentí continua recuperant-se a Barcelona de la seva lesió i es podria incorporar a l'equip a la fase final de la Champions a Lisboa en cas de classificació per als quarts. Pel de Santpedor sempre és especial jugar contra el Madrid. Té molt respecte per Zidane i també per jugadors com Benzema.

 

BENZEMA ÉS COMPARABLE A MESSI?              

"Benzema és un davanter extraordinari.  Des del Lió ja era un jugador molt bo. Des que vaig arribar al Barça i fins ara, han sortit 20 jugadors amb la mateixa pregunta de si estan al mateix nivell que Messi... 20! Benzema és un més de la llista."

 

 

 

Anar al contingut