Lliga de Campions

Guardiola: "I no és només una qüestió d'haver-hi invertit molts diners"

Deu anys després de guanyar la seva última Champions amb el Barça, Guardiola s'ha classificat per jugar la final amb el City. El Reial Madrid o el Chelsea serà el rival.

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha dut el Manchester City a la seva primera final de la Lliga de Campions. En acabar el partit, s'ha desfet en elogis cap als seus jugadors, els que han jugat i els que no.

"Estic molt orgullós de l'equip. El meu primer pensament és per als que avui no han pogut jugar. Tothom a posat el seu granet de sorra per poder accedir a la final. Ara és moment de gaudir-ho. Tenim tres setmanes per preparar-la."

 

El City ha derrotat el PSG a París i també a Manchester, per acabar superant-los per un global de 4-1 en l'eliminatòria.

El PSG és un equip que ha eliminat el Barça i el Bayern, de manera que això significa molt per a nosaltres. Són uns grans competidors. Són un equip dissenyat per guanyar la Champions, però nosaltres hem sabut mantenir el tipus. I per això ens hem classificat per a la final. Ens mereixem ser-hi."

Després de guanyar dues Champions entrenant el Barça, ara Guardiola té l'oportunitat de fer-ho a la banqueta del City. Fa 10 anys justament de la final de Wembley contra el Manchester United.

"La gent pensa que és fàcil. Ho pensen perquè creuen que el que va passar en el passat ha de donar-se cada any. Estar a la final dona sentit a tot el que hem fet en aquests últims cinc anys. I no és només una qüestió d'haver-hi invertit molts diners."

El tècnic català sabrà dimecres el seu rival a la final de Turquia. Chelsea i Madrid es juguen el segon bitllet amb destí a Istanbul.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut