Premier League

L'avís de Guardiola que pot fer-se realitat: "Mentiu-me i me'n vaig"

Les imatges d'arxiu han rescatat unes declaracions de Pep Guardiola al maig, en què assegurava que ja havia avisat el club que marxaria si descobria que l'havien mentit

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dilluns ha saltat la sorpresa a la Premier League, que ha acusat el Manchester City de cometre irregularitats financeres als seus comptes. La patronal futbolística britànica assegura haver detectat irregularitats des de les temporades 2009-2010 fins a la 2017-2018 pel que fa a beneficis, remuneració de jugadors i entrenadors.  

D'aquesta acusació, que arriba després d'una investigació de quatre anys, se'n podrien derivar sancions econòmiques i fins i tot esportives, com la deducció de punts o, en un cas extrem, l'expulsió de la competició.  

Ara els ulls estan posats en Pep Guardiola. Les imatges d'arxiu han rescatat unes declaracions del tècnic el maig passat. Aleshores va dir que ja havia avisat el club que marxaria si descobria que l'havien mentit.

"Els vaig dir: 'Si em mentiu, l'endemà no vindré. Marxaré i deixarem la nostra relació perquè he posat la meva fe en vosaltres perquè us crec al 100% des del primer dia i defenso el club per això'."

El club ha negat les acusacions d'irregularitats econòmiques i ha recordat a la Lliga que va facilitar tota la informació que aquesta li va requerir.

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut