L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, reconeix que el seu futur està molt condicionat pels vuitens de final de la Champions contra el Reial Madrid (Reuters)
Lliga de Campions

Guardiola admet la pressió del Manchester City per la Champions: "Si no guanyem el Madrid, m'acomiadaran"

Actualitzat

Després d'una temporada a la Premier en què el títol serà per a un Liverpool intractable, malgrat que encara faltin moltes jornades, l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, té molt clar que tota la pressió es trasllada a l'altra gran competició, la Lliga de Campions.

En aquest sentit, el tècnic català té molt clar que el rival que espera al conjunt anglès als vuitens de final, el Reial Madrid, serà un os molt dur de rosegar, especialment en una eliminatòria que es decideix a 180 minuts, i és que els blancs són especialistes a mantenir les opcions fins al darrer sospir. 

L'anada, al Bernabéu el 26 de febrer, i la tornada, a Manchester el 17 de març. Guardiola assegura, en una entrevista a Sky Sports, que té coll avall que el seu futur està totalment condicionat per la pròxima eliminatòria de la màxima competició continental:

"Si no guanyem el Reial Madrid vindrà el propietari o el director esportiu i em dirà: 'No n'hi ha prou, volem la Champions League' i m'acomiadaran, i jo els diré: 'Entesos, gràcies, ha estat un plaer.'

"Si no guanyes la Champions League, és un desastre, i si la guanyes, un èxit. Si realment fos així, els més de cent anys del Manchester City serien un desastre, i això no és cert."

 

El millor entrenador del món?

"Què vol dir ser el millor? Mai m'he sentit el millor, ni tan sols quan vaig guanyar sis títols seguits i el triplet amb el Barça. Vaig guanyar perquè tenia uns jugadors extraordinaris. Hi ha entrenadors fantàstics que no tenen aquesta mena de jugadors i no entrenen a grans clubs. Soc un bon entrenador, però no pas el millor. Dona'm un equip que no sigui el Manchester City i no guanyaré.

La gent creu que, si ets Guardiola o Klopp, ho has de guanyar tot cada any, i això és impossible. De vegades és l'adversari, i d'altres, senzillament no es pot guanyar."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut