Barça

Guanyar el Celta: l'objectiu de Valverde aquest dissabte

Actualitzat

Després de dos partits sense guanyar, el conjunt blaugrana rep la visita dels gallecs en el matx abans de l'última aturada de seleccions de l'any.

Dimarts els blaugranes van empatar amb l'Slavia de Praga (0-0) a la Lliga de Campions i aquest dissabte reben el Celta a les 21.00. Els de Valverde intentaran trencar amb la ratxa de dos partits seguits sense guanyar i tornar a la bona dinàmica de victòries per mantenir-se líder.

"Tenim la necessitat d'una victòria. Venim de perdre un partit contra el Llevant en sis minuts. Hem de reprendre el camí de sumar tres punts perquè sabem què vol dir perdre en aquest equip i sobretot per mantenir el lideratge."

 

El Celta afrontarà el partit amb baixes importants. Les més destacades, la de Rafinha i la de Santi Mina. I amb la gran novetat d'Òscar Garcia, que debutarà com a entrenador aquest dissabte a la banqueta del club gallec. No serà l'única novetat del partit d'aquest vespre. També tornarem a veure Denis Suárez, que torna al Camp Nou per primera vegada després d'haver deixat el club blaugrana l'estiu passat.

Per a aquest dissabte Valverde ha convocat 18 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Aleñá i C. Pérez, i per lesió Jordi Alba. La gran novetat és el retorn de Suárez, que ha rebut l'alta mèdica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut