NBA

Grizzlies, Raptors i Trail Blazers pateixen falta d'inspiració i recullen tres noves derrotes

Cinquena derrota dels Memphis Grizzlies aquesta temporada. L'equip de Gasol i Navarro ha caigut davant els Milwaukee Bucks per 102-98 en un partit que s'ha decidit en els últims segons. Amb la possessió a favor, l'aler pivot de Sant Boi ha intentat un triple que igualés el marcador i forcés la pròrroga, però el seu llançament no ha entrat. Els Grizzlies han anat per darrere durant tot el partit i poc han pogut fer per aturar uns Bucks liderats per Michael Redd (31 punts, 6 rebots). Els Raptors també han encaixat una nova derrota a la pista de Utah per 102-99.

A diferència del partit davant Houston, Gasol no ha pogut capgirar el marcador i donar una victòria al seu irregular equip. El seu triple agònic no ha entrat i els Grizzlies han sumat la cinquena derrota de la temporada per només dos triomfs. L'aler pivot, però, ha registrat unes bones estadístiques: 16 punts, 7 rebots i 4 assistències.

Juan Carlos Navarro, en canvi, ha estat discretíssim una nit més. L'aler ha disputat prop de nou minuts, però s'ha tornat a quedar sense anotar, tot i que ha capturat dos rebots i ha repartit dues assistències. Mike Miller, Milicic i Gay han tornat a ser el complement perfecte, però en aquesta ocasió insuficient, per a Gasol i uns Grizzlies que encara es mostren massa irregulars.

Garbajosa no juga

Els Raptors han caigut a la pista de Utah Jazz per 92-88 en un partit nefast per als espanyols. Calderón ha jugat més de 15 minuts, però no ha repartit cap assistència i només ha anotat 6 punts. Pitjor ha estat el pivot madrileny de Toronto, Jorge Garbajosa, que no ha disputat ni un sol minut per decisió tècnica.

Portland també cau

Sergio Rodríguez ha tingut una discreta actuació en la derrota per 93-110 dels Trail Blazers davant els Denver Nuggets de Carmelo Anthony i Allen Iverson. El base canari guanya minuts -n'ha jugat 15- però continua desencertat: una assistència, i dos punts en una sèrie d'un tir encertat de cinc intents.