Grigor Dimitrov amb el trofeu del Masters de Londres (EFE
Grigor Dimitrov amb el trofeu del Masters de Londres (EFE)
Tenis

Grigor Dimitrov derrota David Goffin a la final del Masters de Londres

Amb els punts que ha sumat, el búlgar puja fins el tercer lloc del rànquing de l'ATP

Actualitzat

El búlgar Grigor Dimitrov ha guanyat el Masters per primera vegada en la seva carrera, després de superar a la final el belga David Goffin en tres sets (7-5, 4-6, 6-3). Dimitrov, que ha guanyat els seus 5 partits a Londres (3 de la fase de grups, semifinal i final) s'embutxacarà un premi econòmic de 2.162.000 euros i 15.00 punts al rànquing.

El nou número 3 del món ha necessitat de dues hores i 30 minuts per superar Goffin i apuntar-se el seu quart títol d'aquest any (Brisbane, Sofia, Cincinnati i ara el Màsters de Londres). El búlgar és el primer debutant a guanyar aquesta competició des que ho va fer el català Àlex Corretja el 1998.

Goffin ha estat capaç de derrotar al número 1 del món, Rafael Nadal, a la fase de grups, i al 2, Roger Federer, a semifinals. El número 3 se li ha resistit en dues ocasions. La primera a la fase de grups i la segona, a la final. El belga encara no ha acabat la temporada. La propera setmana ha de disputar a Lille la final de la Copa Davis amb l'equip del seu país contra el de França.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut