Barça

Griezmann: "Ja sabia que el començament al Barça seria dur"

Actualitzat

Antoine Griezmann no va lluir amb França en la victòria contra Moldàvia que els va donar l'accés matemàtic per a l'Eurocopa del 2020. Una falta de lluïment que també l'acompanya a les últimes actuacions com a blaugrana.

Malgrat que l'últim partit el va jugar com a davanter centre, habitualment Valverde el situa a la banda de l'atac i ell reconeix que és un lloc en el qual no està acostumat a jugar. Segons ell:

"És cert que jugo millor per l'eix central de l'atac. És millor per mi perquè he jugat molts anys en aquesta posició. El Barça és un escenari nou per mi pel que fa a la situació en el camp, però m'hi adapto. Estic aprenent i ja sabia en arribar que seria dur."

El jugador francès es troba encara en període d'adaptació al sistema de joc del Barça. A l'Atlètic de Madrid, Griezmann acostumava a jugar com a segona punta per darrere de Diego Costa, però amb el tradicional 4-3-3 dels barcelonistes el centre de la davantera és per a Suárez, la banda dreta i la llibertat de moviments per a Messi i ell ha d'aparèixer des de l'extrem esquerre, un lloc on no acaba de quallar.

Un repte per a ell personal i per al seu entrenador, Ernesto Valverde, que va recomanar el seu fitxatge i que ha d'intentar que millori el seu rendiment.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut