Griezmann i els seus companys del Barça podran tornar a entrenar-se a partir del 4 de maig
Griezmann, en un entrenament amb el Barça
Barça

Griezmann: "Vull acabar la carrera als Estats Units"

El davanter francès revela els seus plans de futur: "Guanyar la Copa d'Europa i altres títols amb el Barça, i després del Mundial de Qatar, jugar als Estats Units"

Actualitzat

Antoine Griezmann ha demostrat que té molt clar el que farà els pròxims anys. El davanter del Barça, de 29 anys, ha explicat en una entrevista al diari Los Angeles Times que els seus plans passen per penjar les botes als Estats Units, això sí, després d'haver guanyat la Copa d'Europa i altres títols amb el club blaugrana. 

"Guanyar la Lliga de Campions amb el Barça és un somni i també el meu objectiu. Després d'això, guanyar el que es pugui. Hi ha un altre Mundial per intentar guanyar el 2022. I després, l'MLS (...) El meu objectiu és acabar la carrera als Estats Units, si pot ser en un equip que opti al títol." 

No és la primera vegada que Griezmann dona pistes sobre la seva voluntat d'anar a jugar als Estats Units. L'internacional francès va arribar aquest estiu passat al Barça i va firmar un contracte fins al 30 de juny del 2024. 

 

Anar al contingut