Barça

Griezmann va negociar per mail 14 milions d'euros en comissions per fitxar pel Barça

Segons ha avançat el diari El Mundo, el futbolista francès, que encara tenia contracte en vigor amb l'Atlètic de Madrid, l'advocat representant de Griezmann es va intercanviar una sèrie de correus electrònics amb el jugador en què no només s'abordava el tema del seu traspàs al conjunt blaugrana, sinó també el que aquest havia de pagar als seus assessors, la majoria familiars, i a un mediador clau
Actualitzat
Griezmann va captivar ahir el Camp Nou
Griezmann, en una imatge d'arxiu

Antoine Griezmann hauria negociat per escrit i en secret el passat mes de març el pagament de 14 milions d'euros en comissions pel seu fitxatge amb el FC Barcelona. Segons ha avançat el diari "El Mundo", el futbolista francès, que encara tenia contracte en vigor amb el club "colchonero", es va intercanviar una sèrie de correus electrònics, en què no només va abordar la seva marxa al conjunt blaugrana, sinó també el que aquest havia de pagar als seus assessors, la majoria familiars, i a un mediador clau.

Segons aquest diari, el seu advocat personal, Sevan Karian, li va remetre per escrit una proposta en aquest sentit, amb còpia al seu pare Allan i la seva germana Maud. En aquest correu electrònic es van fixar les quantitats i les persones a les quals s'havia de pagar un percentatge per haver-lo ajudat a fitxar pel Barça, qüestió que ja llavors, i en vista del contingut de les comunicacions, es donava per tancat.

Segons ha explicat el periodista d'El Mundo Orfeo Suárez al programa "El club de la mitjanit", el Barça té clar que els correus electrònics no van sortir del club i que no formen part de la conversa. Per tant, si l'Atlètic no ho ha afegit a la denúncia, és perquè vol arribar a un acord amb el Barça i les converses ja han començat.