Esports

Griezmann: "Tots els equips són diferents del Barça a nivell de joc"

El jugador francès assegura en una entrevista a Barça TV que el club blaugrana és un equip diferent de la resta pel que fa a la manera de jugar i defineix Leo Messi com el número u del futbol mundial

Actualitzat

El jugador francès Antoine Griezmann ha assegurat en una entrevista a Barça TV que el club blaugrana és un equip diferent de la resta pel que fa a la manera de jugar i defineix Leo Messi com el número u del futbol mundial. Griezmann continua amb el viratge discursiu cap a postures més pròximes a l'aficionat del Barça i defensa que el club blaugrana és únic i que fa un futbol diferent.

"Tots els equips són diferents del Barça a nivell de joc. Segur que ens divertirem dins i fora del camp i a això vinc, i a ajudar en el que pugui dins i fora del camp. Tinc moltes ganes de jugar davant la meva nova afició, crec que ja em coneixen. Soc un jugador que ho deixa tot al camp i segur que gaudirem junts."

L'estrena de Griezmann com a blaugrana serà el proper dia 23 de juliol, en un amistós a Tòquio contra el Chelsea. Allà encara no hi serà el seu nou company, Leo Messi, de qui assegura que és el número u del futbol mundial.

"Per mi Messi és el número u, com ho és LeBron James en el bàsquet. Messi és la imatge del futbol perquè té alguna cosa diferent de la resta que només podem veure cada 30 anys o més."

El debut de Griezmann al Camp Nou amb la samarreta blaugrana haurà d'esperar fins al 4 d'agost, en el Trofeu Joan Gamper, contra l'Arsenal.

ARXIVAT A:
Griezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut