Lenglet, De Jong i Griezmann, en un dels entrenaments del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

Griezmann torna a la disciplina del Barça amb un futur incert

El club li busca una sortida per alleugerir la massa salarial, clau per garantir la continuïtat de Messi i poder inscriure els nous fitxatges

Xavi LemusActualitzat

Antoine Griezmann ha estat l'estiu preparant i participant en l'Eurocopa amb la selecció francesa. I ara torna a la disciplina blaugrana amb un futur ben incert. El davanter francès, que sempre ha estat ben considerat per Ronald Koeman, ja sap que el club li busca una sortida. Els motius són més econòmics que no pas esportius. La seva fitxa per a aquesta temporada se situa a l'entorn dels 17 milions d'euros nets, una xifra que carrega de manera important la massa salarial de la plantilla.

El Barça si vol assegurar la continuïtat de Messi i poder inscriure els nous fitxatges, necessita rebaixar en 100 milions els sous del primer equip, i el nom de Griezmann és un dels clars candidats a marxar.

 

El seu retorn a l'Atlètic de Madrid per mitjà de l'intercanvi amb Saúl sembla ara mateix en via morta. Per tant, des de l'àrea esportiva hauran d'obrir noves opcions que siguin viables i que el jugador vegi també amb bons ulls.

Lenglet, a la llista de transferibles

Una situació semblant a la de Clément Lenglet. El central francès, que la temporada passada va oferir un rendiment molt fluix, també es troba a la llista de transferibles.

Alguns clubs de la Premier s'han mostrat interessats en la seva contractació, però Lenglet vol continuar com a jugador culer, malgrat que és conscient que ara mateix Piqué, Eric Garcia i Araujo estan davant seu pel que fa a les opcions de ser titulars.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut