Griezmann ha parlat, entre altres coses, del premi The Best i del seu "no" al Barça
Futbol

Griezmann: "Somio guanyar la Pilota d'Or"

El davanter de l'Atlètic ha apuntat que "no té por" de dir que vol guanyar la Pilota d'Or i ha parlat, entre altres coses, del premi The Best i del seu "no" al Barça

Actualitzat

El davanter francès de l'Atlètic de Madrid, en una entrevista a ESPN, ha explicat que somia guanyar la Pilota d'Or. Griezmann, que també ha parlat del premi The Best i de la seva decisió de quedar-se a l'Atlètic de Madrid aquesta temporada, ha apuntat que guanyar aquest guardó individual és una de les seves motivacions:

"No tinc por de dir-ho. Somio amb la Pilota d'Or, amb la Champions League, guanyar la Copa del Món, tenir tres fills. Somio moltes coses. Aquests somnis et motiven quan et despertes al matí i tens objectius a complir."

El jugador de 27 anys va quedar en tercera posició l'any 2016, per darrere de Cristiano Ronaldo i Messi, i ha explicat que li faria molta il·lusió guanyar el premi que entrega la revista "France Football":

"A nivell personal, és el més amunt que pots arribar. És el premi més històric, el més prestigiós. De qualsevol manera, també soc un jugador que pensa col·lectivament més que en l'individual, però seria agradable (guanyar-la) per mi per tot el que he passat, especialment per separar-me de la meva família als 3 anys. Fins que vaig tenir 18 anys, quan vaig firmar el meu primer contracte professional, vaig viure moments difícils. Seria increïble pels meus pares, pels meus germans i per mi."

Griezmann també ha parlat del premi "The Best" atorgat per la FIFA, que va guanyar el madridista Luka Modric i en el qual el francès no va estar entre els nominats:

"No va ser només per mi, va ser pels altres jugadors francesos. No ho puc entendre. Va ser una sorpresa que cap campió del món estigués entre els nominats."

A més, el davanter també ha parlat de la seva decisió de no marxar al FC Barcelona i quedar-se a l'Atlètic de Madrid. Griezmann ha apuntat que una de les raons per les quals va decidir quedar-se a l'Atlètic de Madrid va ser el recolzament de l'entrenador, el "Cholo" Simeone, i el seu capità, Diego Godín:

"Van apropar-se a mi després del partit en el Wanda, en el qual vaig ser xiulat. Godín em va enviar un missatge: 'Aniré on estàs per parlar'. No sabia que Simeone estava amb ell i veure'l baixar del cotxe va ser sorprenent."

Griezmann ha explicat que el tècnic de l'Atlètic li va dir que no havia de prendre una decisió immediatament, sinó que havia de prendre's les coses amb calma:

"Em va suggerir parlar amb la meva família i la gent propera i després em va explicar tot el que jo representava pel club i per mi mateix."

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut