Barça

Griezmann: "Me'n vaig trist i orgullós"

Després de confirmar-se la seva tornada a l'Atlètic, el jugador francès s'ha acomiadat del club amb un missatge a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

La sortida d'Antoine Griezmann es va tancar en una jugada a tres bandes. De cessió en cessió. Saúl Ñíguez marxava al Chelsea, Griezmann a l'Atlètic de Madrid i, ja de rebot, aterrava al Barça el davanter neerlandès Luuk de Jong. El francès marxa sense haver triomfat al Camp Nou.

De fet, fins i tot en els últims partits, l'afició l'ha acabat xiulant.

Tot i així, s'ha volgut acomiadar dels culers amb un missatge d'agraïment que ha penjat a les xarxes socials i on diu que està orgullós d'haver jugat al Barça, i que està trist per marxar:

Dues temporades de blaugrana sense cobrir les expectatives

Els dies de confeti de Griezmann al Camp Nou s'han acabat. De fet, fa dies que es van acabar perquè el seu rendiment mai ha estat al nivell esperat i en consonància amb el que el Barça va pagar a l'Atlètic de Madrid ni el fet que fos el segon futbolista més ben pagat de la plantilla.

Els números, les estadístiques, sempre han estat superiors a la seva ascendència al joc de l'equip. Va arribar com un crac mundial, campió del món amb França, i ha destacat més pel seu esforç que no pas per la seva capacitat de desequilibri i de marcar diferències.

Ha combinat partits amb grans gols i assistències amb actuacions que han fet sortir de polleguera el públic barcelonista. Capaç de passar absolutament desapercebut en molts partits i amb un baix rendiment que van portar Koeman a fer-lo suplent en els dos clàssics de la temporada passada.

Sempre ha tingut excuses al seu baix rendiment. Quan no era l'ombra de Messi era la posició al camp. Koeman, que sempre l'ha defensat, es va cansar de sentir-lo rondinar.

Torna d'on va venir. D'on va venir a la segona, perquè el primer intent del Barça va acabar amb un documental, "La decisió", on Griezmann va deixar amb un pam de nas Bartomeu i companyia en decidir continuar una temporada més a l'Atlètic de Madrid.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut