EFE
Futbol

Griezmann marca 2 gols i acaba expulsat amb polèmica

Griezmann ha deixat el seu equip amb 10, després de ser l'heroi dels seus firmant un doblet que tornava la igualada al marcador

Redacció Esport3Actualitzat

Antoine Griezmann ha aconseguit dos gols en 15 minuts per empatar el partit davant el Liverpool. El seu gol, al minut 20 de partit, ha servit perquè l'Atlètic de Madrid retallés distàncies en el marcador a un Liverpool que s'havia avançat per mitjà de Milner i Keita. I 15 minuts després, ha arribat el segon. Després d'una gran acció de Joao Félix, ha creuat un xut perfecte davant Alisson.

Al minut 53, però, Griezmann ha estat expulsat per una entrada sobre Firmino.

La jugada de l'expulsió de Griezmann

El francès ha vist la vermella directa per una entrada perillosa i discutida en què ha aixecat en excés la cama. No serà a Anfield. En arribar al vestidor, el francès no va poder contenur les llàgrimes.

 

El VAR se salta el seu protocol

L'Atlètic de Madrid ha acabat perdent contra el Liverpool enmig de la polèmica, per un penal molt discutit que ha suposat el definitiu 2-3 de Mohamed Salah i per un altra pena màxima a favor dels matalassers sobre Giménez, assenyalada primer i corregida després de la revisió del VAR.

El VAR ha anul·lat el penal sobre Giménez

 

En funció del protocol establert per la UEFA, el VAR no pot entrar a rearbitrar d'una jugada que depèn del criteri del col·legiat principal. El contacte de Diogo Jota sobre Giménez existeix, per la qual cosa mai s'hauria d'haver sol·licitat a Siebert des de la sala VOR que acudís al monitor.

Anar al contingut