Barça

LeBron James reconeix la celebració amb confetti d'Antoine Griezmann

El davanter francès va brillar en el seu debut oficial al Camp Nou i va fer els dos primers gols del Barça, el segon amb una celebració inspirada en l'estrella de l'NBA. Lebron James l'ha felicitat fent menció a aquesta celebració

Actualitzat

Antoine Griezmann ha protagonitzat la imatge del partit contra el Betis al Camp Nou. El davanter francès ha brillat en el seu debut oficial a l'Estadi i ha fet els dos primers gols del Barça. El primer ha estat l'empat a un i el segon ha servit per firmar la remuntada, un gol que ha celebrat d'una manera ben especial.

Griezmann, gran admirador de l'NBA i de LeBron James, ha imitat l'estrella dels Lakers amb una celebració llençant confetti blaugrana. Un ritual similar al de "King" James a l'inici dels partits, quan fa el mateix amb magnesi. Poc després del partit, el francès ha explicat als micròfons de Movistar el motiu de la seva celebració.

"La meva celebració? M'agrada el ritual de LeBron i hem intentat copiar-lo".

 

Aquest mateix dillluns, el mateix jugador de l'NBA ha reconegut i celebrat el gest del jugador del Barça:

 

El seu segon gol, una còpia dels de Messi

Griezmann també va revelar que el seu segon gol estava inspirat en la forma que té Messi de colpejar la pilota.

 "Veig Messi fer-lo en els entrenaments i he intentat copiar-lo".

Per últim, Griezmann va voler reivindicar la importància del col·lectiu davant les nombroses baixes importants en atac per les lesions de Messi, Luis Suárez i Dembélé.

"Quan falten jugadors importants per lesions, l'equip ha de fer un pas endavant i així ha estat avui. Jo sol no puc marcar gols… Ha estat gràcies a l'equip".

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut