Griezmann i Lenglet, els reforços que vol el Barça per a la temporada que ve
Barça

Griezmann i Lenglet, els dos fitxatges prioritaris del Barça per a la pròxima temporada

El club blaugrana ja treballa des de fa dies per tancar el l'arribada del davanter de l'Atlètic de Madrid i del central del Sevilla, l'aposta per reforçar la defensa. El tercer fitxatge seria el brasiler Arthur

Xavi LemusActualitzat

Antoine Griezmann va aixecar ahir el trofeu de l'Europa League amb l'Atlètic de Madrid, però el seu futur sembla cada cop més blaugrana. El davanter francès serà el fitxatge estrella d'aquest estiu, però no serà l'únic. El club blaugrana ja treballa des de fa dies per lligar un central, l'altra gran prioritat per reforçar la plantilla.

Griezmann recollia a Lió el premi com a millor jugador de la final de la Lliga Europa. Guardó merescut per la seva gran actuació, dos dels tres gols de l'Atlètic de Madrid duien el seu segell. Un partit en to de comiat abans de jugar la temporada que ve amb el Barça, amb qui ja té un acord. Tot i això, el davanter francès no va voler desvelar la seva decisió.

Griezmann es pot trobar a la pretemporada amb un altre compatriota seu: Clement Lenglet. El central del Sevilla és l'aposta blaugrana per reforçar la posició de central. Renovi o no Umtiti, el Barça ja ha parlat amb el jugador francès per poder-lo incorporar. En el seu cas, tot passa per fer efectiva la clàusula de rescissió de 35 milions d'euros. El tercer fitxatge seria el brasiler Arthur, a l'estiu hauran de confirmar el pagament dels 30 milions acordats amb el Grémio de Porto Alegre i decidir si s'incorpora al gener, com està previst, o, en funció de les vendes, decideixen que vingui abans.

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut