Griezmann celebra un gol amb la selecció francesa (Reuters)
Futbol

Griezmann: "Estic pensant sobre el meu futur, però encara no tinc res decidit"

El davanter francès de l'Atlètic de Madrid ha admès en una entrevista a la web alemanya spox.com que encara no té una decisió presa i revela que a la lliga espanyola és molt difícil competir amb el Barça i el Reial Madrid

Actualitzat

Antoine Griezmann continua sense decidir el seu futur professional. El davanter francès de l'Atlètic de Madrid, que va assegurar que tindria una decisió presa abans de l'inici del Mundial de Rússia, ha admès en una entrevista a la web alemanya spox.com que encara no té decidit què pensa fer la temporada que ve, si seguir al club "colchonero" o fitxar pel FC Barcelona.

"Estic pensant sobre el meu futur, però encara no tinc res decidit. Ser campió a Espanya, per descomptat, és molt difícil, perquè Barcelona i Madrid han estat jugant durant anys a un nivell molt alt i també tenen un pressupost disponible que supera amb escreix el nostre. Però ho hem intentat tots els anys i esperem que eventualment funcioni".

Griezmann també ha revelat que la seva gran obsessió és guanyar algun dia la Lliga de Campions, un títol que se li va escapar fa tres anys en la final contra el Reial Madrid.

"La Champions League és una obsessió tant per a mi i com per al club. El títol ha estat el gran objectiu des del començament de la meva carrera. Realment vull guanyar aquesta copa".

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut