Lliga de Campions

Griezmann: "Em sento còmode, però encara necessito millorar"

El davanter francès ha explicat que la seva adaptació al Barça va pel bon camí tot i que encara falta per veure la seva millor versió i ha donat detalls de la seva relació amb Leo Messi

Actualitzat

Antoine Griezmann ha estat el jugador del Barça que ha sortit en la roda de premsa prèvia al partit de la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà i ha assegurat que es tracta d'un matx especial pel fet de ser el seu primer en aquesta competició amb la samarreta blaugrana.

"La Champions sempre és especial, és el meu primer partit d'aquesta competició amb el Barça jugant a casa. El més important és aconseguir els tres punts. Les baixes són complicades, perquè no podem treballar junts als entrenaments, ni jugar els partits, però hem de fer-ho tan bé com puguem. Tenim una gran plantilla."

Griezmann ha explicat com està anant la seva adaptació al Barça i ha admès que va bé però encara necessita millorar per oferir la seva millor versió sobre el terreny de joc.

"Em sento còmode aquí, però encara necessito millorar al camp, sobretot els meus moviments. Amb la pilota estic bé, però haig d'entrar més en joc. Estic bé, tinc confiança, però encara em falten coses per oferir la millor versió de Griezmann. Vaig per bon camí."

El davanter francès també ha donat detalls de la seva relació amb el crac de l'equip, l'argentí Leo Messi, amb qui pràcticament no ha coincidit sobre el terreny de joc per la lesió del 10 blaugrana.

"Ni Messi ni jo som persones que parlem gaire, aleshores és complicat que ens parlem... però ja li he portat algun mate, anem en la bona direcció. Ell també ha estat lesionat... és complicat. Encara hem de millorar la connexió al camp."

ARXIVAT A:
GriezmannMessi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut