Griezmann es lamenta després de fallar una ocasió de gol contra el PSG (Albert Gea / Reuters)
Lliga de Campions

Una discussió de Piqué i Griezmann es fa viral

El francès ha encès les xarxes perquè ha agafat un vol privat després del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Les càmeres que realitzaven el partit entre el Barça i el PSG han captat aquesta discussió entre el defensa del Barça Gerard Piqué i el davanter Antoine Griezmann que de seguida s'ha fet viral.

  1. Pique: "Una puta posesión larga, ¡joder!"
  2. Griezmann: "Tranquilo, deja de gritar, la concha de tu madre..."
  3. Pique: "No, la concha de tu madre tú, que estamos sufriendo y estamos corriendo como locos..."

 

Antoine Griezmann ha assegurat després de la desfeta del Barça contra el PSG al Camp Nou en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que "no és la imatge" que el conjunt blaugrana vol "donar" i ha admès la superioritat dels parisencs en declaracions a Movistar+.  

"Ells han estat superiors. Nosaltres hem tingut alguna oportunitat, però no hem fet el nostre millor partit. Aqauesta no és la imatge que volem donar. Necessitàvem fer un partit perfecte i no ho hem fer".

Tot i el resultat contundent, el davanter francès ha considerat que "cal treballar i intentar-ho fins a l'últim segon" i ha assegurat que el Barça anirà a París "a guanyar i intentarem passar, no anirem de visita".

Per últim, Griezmann no ha amagat que la derrota per 1 a 4 és un cop molt dur.

"Hi ha hagut un moment en què hem estat millor que el PSG. És dur que et facin quatre gols a casa".

El jugador francès tan bon punt ha acabat el partit ha anat cap a l'aeroport del Prat a agafar un vol. Koeman ha donat dos dies de descans a la plantilla i Griezmann els ha aprofitat per anar a visitar la seva família a França.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéGriezmann
Anar al contingut