Isaac Feliu al volant de la seva moto del Klim TwinTrail Racing
Isaac Feliu al manillar de la seva moto del Klim TwinTrail Racing
Dakar

El pilot Isaac Feliu ja té l'alta mèdica

El pilot ja pot seguir el tractament a Barcelona després d'haver estat repatriat aquesta matinada en un avió medicalitzat

Redacció Esport3Actualitzat

Isaac Feliu, que es va accidentar el dia 11 de gener durant la novena etapa del Dakar, ha rebut l'alta hospitalària i ja és a casa amb la seva família. Després d'unes últimes proves mèdiques realitzades la setmana passada, el pilot del KLM TwinTrail Racing podrà seguir la seva recuperació al seu domicili habitual.

L'últim informe mèdic ha confirmat que el cop que va patir l'Isaac Feliu al Dakar ha causat una lesió cranial, que l'ha mantingut hospitalitzat pràcticament un mes. Durant aquest temps, l'Isaac ha anat evolucionant favorablement i mostrant-se cada cop més conscient.

 

 

El pilot de l'equip Klim TwinTrail Racing, que participava en la categoria Original en motos, havia estat ingressat a la unitat de cures intensives de l'hospital King Abdulaziz Medical City de Riad, l'Aràbia Saudita. A finals de la setmana passada van començar a retirar-li la sedació i s'ha valorat positivament traslladar-lo cap a Catalunya.

Isaac Feliu va caure a la meitat de l'especial de l'etapa i, producte de l'accident, es va donar un fort cop al pit i al cap. Un testimoni de la caiguda, el participant marroquí Harite Gabari, va ser el primer a socórrer Feliu i va explicar com havia vist l'accident:

"Rodava al seu costat i he vist la moto sortint per un costat i ell per l'altra, fent tombs. No sé si ha estat un cop de manillar o per falta d'atenció, però ha sortit disparat 30 o 40 metres."

Malgrat que el seu trasllat a Barcelona estava previst al principi per al 13 de gener, els metges finalment van allargar la seva estada a l'Aràbia Saudita per precaució.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut