Futbol

Accés gratuït, 20.000 persones i un DJ: tot el que cal saber de la pantalla gegant a plaça Catalunya

El Barça i l'Ajuntament de Barcelona han arribat a un acord perquè la final de la Champions de Torí es pugui seguir des d'aquest indret emblemàtic de la ciutat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha explicat els detalls del dispositiu que organitzarà conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona per a la instal·lació d'una pantalla gegant per veure la final de la Champions a la plaça de Catalunyatal com va confirmar dimecres el mateix president Joan Laporta a les jugadores.

Els aficionats blaugranes que estiguin a la ciutat i que vulguin viure plegats la final a Barcelona es podran reunir, sempre tenint en compte un seguit d'aspectes. L'accés a  la plaça serà lliure i gratuït però, per qüestions de seguretat, l'aforament quedarà limitat a un màxim de 20.000 persones. Les activitats previstes per amenitzar l'espera començaran una hora abans del partit, a les 18.00 hores i comptaran amb música a càrrec d'un DJ i un "speaker" que animarà el públic. 

El club també ha informat que dins del recinte, on es prohibirà l'entrada de begudes alcohòliques, hi haurà punts de servei de menjar i beure i un quiosc de venda d'articles oficials del FC Barcelona. Un cop finalitzi el partit es procedirà al desallotjament de la plaça i es desmantellarà l'operatiu. En cas de victòria, els aficionats no caldrà que vagin gaire lluny a celebrar el títol. Només creuant el semàfor del carrer Pelai s'arriba a la font de Canaletes. 

Una altra pantalla a Mollet del Vallès

També a la ciutat de Mollet del Vallès, d'on és Alexia Putellas, s'instal·larà una pantalla gegant. Ho farà en col·laboració amb la penya barcelonista de la ciutat i se situarà a la pista exterior del pavelló municipal Riera Seca.

La nova cita històrica del Barça femení ja ha engegat el compte enrere. Queden 3 dies per a la final de Torí, que es podrà veure en directe per TV3 i les plataformes digitals de la CCMA.

La rua, preparada per si es guanya

La rua de celebració que aquesta setmana va anunciar l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està prevista per a diumenge a la tarda, tan bon punt l'equip arribi de Torí, si acaba guanyant el ceptre europeu. El recorregut previst és des del passeig de Colom fins a la plaça Sant Jaume, amb visites tant a l'Ajuntament com al Palau de la Generalitat. Si l'equip de bàsquet guanyés l'Eurolliga, també s'afegiria a la comitiva, igual que l'equip de futbol sala, que oferirà així la seva Champions. 

Imatges d'una de les rues de l'equip masculí
Imatges d'una de les rues de l'equip masculí
ARXIVAT A:
Alexia Putellas
Anar al contingut