Handbol

Granollers s'estrena com a seu del Mundial d'handbol acollint tres partits del Grup A

Granollers s'estrena aquest dissabte com a seu del Mundial d'handbol amb tres partits del Grup A. A les 4 de la tarda començarà l'Alemanya-Brasil, a un quart de 7 l'Argentina-Montenegro, i a 3 quarts de 9, tancarà la jornada el França-Tunísia. Aquests tres partits es podran veure en directe per la web esport3.cat i per l'aplicació de mòbils.

Actualitzat
Granollers s'estrena aquest dissabte com a seu del Mundial d'handbol amb tres partits del Grup A. A les 4 de la tarda començarà l'Alemanya-Brasil, a un quart de 7 l'Argentina-Montenegro, i a 3 quarts de 9, tancarà la jornada el França-Tunísia. Aquests tres partits es podran veure en directe per la web d'Esport3 i per l'aplicació de mòbils.

Àmplia cobertura

El canal Esport3 emetrà, de l'11 al 27 de gener, la XXIII edició del Campionat del Món d'Handbol, que es disputa des d'avui i fins al diumenge 27. El canal esportiu de TV3 oferirà cada dia un o més partits del campionat, a més de tota la informació i reportatges complementaris sobre la competició, que també s'oferirà als "Telenotícies" de TV3 i a les rodes del canal 3/24.

El campionat va començar ahir amb el partit inaugural Espanya-Algèria, i les ciutats catalanes de Granollers i Barcelona seran seus d'aquesta competició; també Madrid, Sevilla, Saragossa i Guadalajara. Es podran veure en acció els millors jugadors del planeta. El canal Esport3 participarà en la producció dels partits que es disputaran en les dues seus catalanes, i tots els partits que emeti, i tots el que produeixi, es podran veure, íntegrament, a través del web esport3.cat i l'app d'Esport3.

La narració dels partits que emeti el canal Esport3 aniran a càrrec de Joan Ramon Vallvé, Vicenç Prados i Mireia Vicente, amb Òscar Grau en les anàlisis tècniques.

El campionat a les dues seus catalanes

El Palau d'Esports de Granollers, construït amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, acollirà cinc jornades de la fase preliminar del Grup A. En aquest grup, potentíssim, hi ha les seleccions d'Alemanya, França, Montenegro, l'Argentina, el Brasil i Tunísia. En total, en aquest pavelló, amb capacitat per a 5.685 persones, s'hi jugaran 12 partits. L'última jornada d'aquest grup es farà a Barcelona, en concret al Palau Sant Jordi.

Per la seva banda, el Palau Sant Jordi de Barcelona, també construït amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona i amb capacitat per a 16.500 persones, acollirà l'última jornada de la fase preliminar del Grup A, rondes de vuitens i quarts de final, les semifinals, el partit per a la medalla de bronze i la final.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut