Marcel Granollers ja està als vuitens de final de dobles fent parella amb Marc López
Tenis

Granollers passa ronda a Austràlia i Robredo i Montañés s'acomiaden del torneig

Marcel Granollers ha passat a la segona ronda de l'Open d'Austràlia en veure com el seu rival, l'eslovè Greg Zemlja, abandonava un partit que estava sent molt igualat. Albert Montañés i Tommy Robredo, en canvi, no s'han classificat per a la següent fase. Roger Federer s'ha desfet del francès Benoît Paire sense patir.

Actualitzat
Marcel Granollers ha passat a la segona ronda de l'Open d'Austràlia en veure com el seu rival, l'eslovè Greg Zemlja, abandonava un partit que estava sent molt igualat. En el moment de l'abandonament, el marcador reflectia un 7-6 (8), 7-6 (5), 1-0, a favor de Granollers.

Albert Montañés, en canvi, no ha pogut superar el francès Richard Gasquet, novè favorit i que acaba de guanyar el torneig de Doha, per 7-5, 6-2 i 6-1. Tampoc no ha passat ronda Tommy Robredo, que ha perdut amb el canadenc Jesse Levine, per 7-6 (5), 7-6 (2), 6-4 i 6-4. Rubén Ramírez Hidalgo també ha caigut, davant el jugador de Taipei Yen Hsun Lu, per 6-2, 6-1, 4-6 i 6-1.

D'altra banda, Roger Federer s'ha desfet del francès Benoît Paire en tres senzills i poc complicats sets (6-2, 6-4 i 6-1). La calor d'Austràlia afavoreix el suís, que ha començat relaxat i amb bon peu. El gegant de Tandil, l'argentí Juan Martín del Potro, també ha tingut un debut plàcid davant d'un altre francès, Adrian Mannarino, a qui ha derrotat en tres sets. Del Potro només ha cedit cinc jocs.

Per la seva banda, l'escocès Andy Murray, tercer cap de sèrie, ha eliminat l'holandès Robin Haase en una hora i 37 minuts. Murray, amb 85 cops guanyadors, s'ha imposat per 6-3, 6-1 i 6-3.
Anar al contingut