Tenis

Granollers, Feli López, Verdasco i Ferrer es classifiquen per a la segona ronda de l'Open d'Austràlia

Sorpresa agradable a l'Open d'Austràlia. El català Marcel Granollers, número 113 de l'ATP, s'ha imposat al suec Robin Soderling, vuitè favorit, per 5-7, 2-6, 6-4, 6-4 i 6-2 en la primera ronda. També han passat ronda Feliciano López i Fernando Verdasco després de desfer-se dels seus respectius rivals. Feliciano no ha patit gaire per imposar-se a l'uruguaià Pablo Cuevas, número 48 del món (6-1, 6-4 i 7-5), mentre que Verdasco, semifinalista en l'edició anterior, ha patit més per imposar-se a l'australià Carsten Ball, convidat especial del torneig, per 6-7 (4), 7-6 (1), 7-5 i 6-2. La mala notícia ha estat l'eliminació de Tommy Robredo.

Actualitzat
El català Marcel Granollers s'ha recuperat dels dos primers sets perduts, per guanyar els tres següents al suec Robin Soderling, vuitè favorit, i liquidar el partit per 5-7, 2-6, 6-4, 6-4 i 6-2 en la primera ronda de l'Open d'Austràlia. Soderling, finalista de Roland Garros l'any passat, i que havia tingut problemes en el colze durant el torneig d'exhibició de Kooyong la setmana passada, dominava el partit amb tranquil·litat fins que el barceloní ha trobat el seu joc.

El tenista català ha acabat el partit com ha pogut. Amb 4-1 en l'últim parcial ha hagut de cridar dues vegades el fisioterapeuta, per uns problemes al quàdriceps dret. Però a les 3 hores i 21 minuts ha pogut aixecar els braços en senyal de victòria.

L'altra cara de la moneda ha estat l'olotí Tommy Robredo, que ha perdut sorprenentment en tres sets amb el colombià Santiago Giraldo, per 6-4, 6-2 i 6-2.

En canvi, Fernando Verdasco, semifinalista l'any passat, ha superat en el seu debut l'australià Carsten Ball. No ho ha tingut fàcil, el madrileny, perquè ha perdut el primer set i ha hagut de remuntar per assegurar-se la classificació. Exactament el mateix que li ha passat a Roger Federer. El número 1 mundial ha hagut de treballar de valent per superar el rus Igor Andreev (4-6, 6-2, 7-6 i 6-0).

El serbi Novak Djokovic, tercer jugador mundial, només ha tingut feina en el primer set, en què s'ha imposat per 7-5, per derrotar el castellonenc Daniel Gimeno Traver (7-5, 6-3 i 6-2). La pallissa de la jornada ha arribat en el partit que David Ferrer ha guanyat al portuguès Federico Gil, que s'ha retirat quan perdia per 6-0, 6-0 i 2-0. L'alacantí no s'ha desgastat gens.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut