Espanyol

Granero: "Tenim clar què fer i com fer-ho per estar més amunt"

Un dels capitans de l'Espanyol considera que amb el temps que fa que són amb Pablo Machín han tingut temps d'assimilar què han de fer i com fer-ho. L'única urgència que tenen és la de jugar per demostrar que poden estar més amunt en la classificació

Actualitzat

Pablo Machín s'estrenarà aquest diumenge a la banqueta de l'Espanyol, amb l'objectiu de capgirar la dinàmica negativa d'aquest inici de temporada. Els blanc-i-blaus juguen a casa, contra el Vila-real, partit en què el tècnic recupera efectius. Encara no han rebut l'alta mèdica, però tot apunta que Facundo Ferreyra i Calleri estaran en condicions de ser convocats.

Després de l'entrenament d'aquest dijous, per la sala de premsa ha passat un dels capitans, Esteban Granero, que s'ha mostrat optimista respecte a la nova etapa de l'equip amb Machín.

"Tenim clar el que hem de fer i sobretot com ho hem de fer. Per a mi això és bàsic i el més important. L'urgència que tenim és no caure en la desesperació, però sí tenim ganes de jugar el partit i demostrar que volem estar més amunt del que estem".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut