Espanyol

Granero: "Segur que la seva il·lusió serà màxima i la nostra no pot ser menys"

Només falten dos dies perquè els seguidors de l'Espanyol puguin viure un partit a Europa, dotze anys després

Actualitzat

David Gallego continua preparant la seva estrena en la prèvia de l'Europa League contra l'Stjarnan amb Marc Roca i Borja Iglesias. Mentrestant, la plantilla no es refia dels islandesos. I, si no, que l'hi diguin a Granero, que vestint la samarreta del Madrid va viure el famós "Alcorconazo":

 

Jo vaig jugar al Reial Madrid contra l'Alcorcón. Tampoc és comparable. Els partits s'han de jugar, s'han de jugar, s'ha de respectar tots els rivals, només faltaria. Segur que la seva il·lusió serà màxima i la nostra no pot estar ni un centímetre menys. Òbviament estem treballant al màxim i no enfoquem des d'un punt de vista teòric res. Anem a la pràctica, que la pràctica és preparar bé el partit i entrenar al màxim

 

 

L'únic futbolista que aquest dimarts no s'ha entrenat amb el grup és Hernán Pérez. El paraguaià, que podria deixar l'Espanyol aviat per fitxar per l'Osasuna, s'ha exercitat al gimnàs.

 

 

Segons "El Club de la Mitjanit", els blanc-i-blaus ja haurien rebut una primera oferta per Marc Roca. Voltaria els 18 milions d'euros. La clàusula de rescissió del jugador és de 40 milions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut