Espanyol

Granero, optimista abans del Bernabéu: "Crec en la feina que estem fent"

El migcampista de l'Espanyol ha afirmat que està segur que poden donar la sorpresa al Bernabéu tot i mala situació de l'equip, que és penúltim i està en zona de descens

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Esteban Granero ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que de cara al partit d'aquest dissabte contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu no pensen que van "a l'escorxador, ni res semblant" i està segur que poden donar la sorpresa tot i mala situació de l'equip, que és penúltim i està en zona de descens.

"No pensem que anem a l'escorxador ni res semblant. Anem al partit amb tota la il·lusió. És fonamental anar-hi sense por i confiar en les nostres possibilitats. Hem de donar la nostra millor versió en el sentit de tranquil·litat, d'encert i no dubtar".

El capità blanc-i-blau s'ha mostrat optimista i està convençut de la bona feina que estan fent per revertir la situació a la Lliga.

"Soc realment optimista, no perquè em toqui ser-ho, no per ser un dels capitans, sinó perquè realment crec en aquest grup, en l'equip tècnic, en els meus companys, en la feina que s'està fent cada dia. Se'ns ha plantejat un repte, probablement diferent del que estaríem pensant a l'estiu i estem tan preparats i tan disposats a superar-lo com estàvem l'any passat amb el repte de classificar-nos per Europa i al final ho vam aconseguir".

L'Espanyol no guanya al Bernabéu des de fa gairebé 24 anys. Pel camí, 20 derrotes i tres empats en Lliga. És el pitjor balanç de l'equip blanc-i-blau fora de casa amb un rival de la Lliga. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut