Esteban Granero durant la roda de premsa
Espanyol

Granero: "Estic molt convençut que el dijous serà un gran partit per a nosaltres"

El "Pirata", autor del gol del triomf a Ipurua, creu que l'equip està treballant en el bon camí i convençut que debutaran amb una victòria contra el Ferencváros en la fase de grups de la Lliga Europa

Imma CasaresActualitzat

A l'Espanyol, la victòria d'aquest cap de setmana al camp de l'Eibar els ha donat tota una injecció de confiança de cara al debut -dijous- a la Lliga Europa. Els de Gallego reben el Ferencváros convençuts que mostraran la seva millor versió i guanyaran. Esteban Granero, autor del gol del triomf a Ipurua, creu que l'equip està treballant en el bon camí.

"No crec que estem lluny de res, de fet estem molt a prop d'estar a un nivell que ens permetrà gaudir dins del camp més del que ho estem fent i molt a prop d'un nivell que crec que a la gent li encantarà".

A Ipurua, l'Espanyol va sumar la primera victòria a la Lliga després de cinc jornades i dijous, en l'estrena contra el Ferencváros, el "Pirata" està convençut que l'equip farà un pas endavant.

"Estic molt convençut que el dijous serà un gran partit per a nosaltres, que la gent gaudirà i que guanyarem. Aquest és el meu convenciment personal."

Facundo Ferreya, de quatre a sis setmanes de baixa

Per al debut europeu, Gallego tindrà les baixes segures per lesió de Corchia i de Facundo Ferreyra. El club blanc-i-blau ha informat que el davanter argentí s'estarà entre quatre i sis setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra que es va fer just després de marcar el gol de l'empat a un contra l'Eibar. El jugador ja ha començat el treball de recuperació amb els fisioterapeutes del primer equip i caldrà anar veient la seva evolució al llarg de les pròximes setmanes.

Per la seva banda, Corchia continuarà amb un tractament conservador durant uns dies per tractar la meniscopatia que té al genoll dret des del cap de setmana. El defensa francès, que ha estat avaluat en les últimes hores per diferents especialistes, ha seguit un tractament antiinflamatori i de descàrrega en aquests primers dies de la lesió i ara prosseguirà amb un tractament conservador en el qual s'aniran incrementant progressivament les càrregues de treball.

Anar al contingut