Espanyol

Granero: "El Girona és un repte suficientment ambiciós per centrar-nos només en això"

El jugador de l'Espanyol assegura que l'equip es centra exclusivament en el duel contra el Girona de diumenge i remarca que és important "mantenir la fam i l'ambició"

Actualitzat

Esteban Granero ha sortit aquest dilluns en roda de premsa per valorar el bon moment de forma de l'Espanyol. El migcampista madrileny ha dit que l'equip blanc-i-blau espera un "partit molt complex" contra el Girona i ha mantingut que només se centren en aquest partit: "El Girona és un repte suficientment ambiciós per centrar-nos només en això".

Malgrat que el Girona és l'únic equip de la lliga que encara no ha perdut fora de casa, Granero ha volgut relativitzar la dada: "Estadístiques així són gairebé circumstancials. Al final, gairebé tots els equips donen més bon rendiment a casa que a fora". A més, el madrileny ha assegurat que els duels de l'any passat no serveixen com a referència perquè "han canviat moltes coses per als dos equips".

Segons Granero, la clau del partit serà poder mantenir la filosofia que han desenvolupat durant aquest inici de temporada: "Si aconseguim mantenir el nostre nivell i el nostre estil, el rival és el menys important".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut