Futbol

Granell: "Hem de garantir la permanència del Girona per poder fixar-nos fites més ambicioses"

El capità del Girona ha rebut el premi a Millor Futbolista català de la temporada passada i, en el seu discurs, ha dibuixat les línies del que ha de ser la segona temporada del Girona a Primera. L'objectiu és assegurar la permanència a llarg termini i, més endavant, aspirar a fites més ambicioses.

Maria Fernández VidalActualitzat

Àlex Granell ha analitzat les prioritats del Girona per a aquesta segona temporada a la Primera Divisió. L'objectiu del conjunt d'Eusebio ha de ser posar les bases d'un projecte que permeti assegurar la permanència a llarg termini. Serà aleshores, quan es consolidi un Girona de Primera, que l'equip es podrà fixar objectius més ambiciosos, segons Granell. El migcampista ha parlat després de rebre el premi com a millor jugador català de la temporada passada i, en el seu discurs, Granell també ha tingut paraules d'agraïment pels seus companys d'equip, cos tècnic i aficionats. Amb el seu parlament s'ha tancat la setena Gala de les Estrelles del Futbol Català, que organitza la Federació Catalana de Futbol. El capità del Girona ha estat el més votat d'entre els finalistes (també estaven nominats Sergio Busquets, Jordi Alba, Gerard Moreno i Mariano Díaz). En categoria femenina, Marta Corredera (actualment al Llevant) ha estat la guardonada.

En aquesta edició també s'han premiat els entrenadors Rubi i Sergio González, com a millors tècnics catalans per l'ascens de l'Osca i el del Valladolid, respectivament, la passada temporada.

Pel que fa als millors jugadors en projecció, els guardonats han estat Carles Aleñá (FC Barcelona) i Maria Llompart (RCD Espanyol). Xavier Estrada ha estat designat al millor àrbitre.

Pel que fa al futbol sala el premi al millor jugador i jugadora és per a Marc Tolrà i Berta Velasco, i millor entrenador ha estat nomenat Javi Rodríguez.

En la categoria de Millor gol, que atorga TV3, el premi ha estat per a Cristina Baudet (RCD Espanyol) amb el 46,4% dels vots dels espectadors a través d'esport3.cat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut