Àlex Granell
Àlex GrGranell, el capità del Girona, ja ha jugat 222 partits professionals
Futbol

Granell iguala Migue com a jugador amb més partits professionals al Girona

El capità gironí va sumar el seu partit número 222, entre Primera i Segona Divisió, els mateixos que havia jugat Miguel Ángel González

Redacció Esport3Actualitzat

Després del partit jugat contra el Màlaga, el capità del Girona, Àlex Granell, ja ha jugat 222 partits de Primera i Segona Divisió i ha empatat, en aquest rànquing, amb Miguel Ángel González, "Migue", com a futbolistes que més vegades han defensat la samarreta del Girona en el futbol professional.

Granell, que farà 32 anys a l'agost, pot acabar liderant aquesta classificació en solitari, divendres vinent, si Pep Lluís Martí el fa jugar en el partit que el Saragossa visita Montilivi. El centrecampista gironí, que va fitxar pel Girona el 2014, ha estat titular indiscutible dels blanc-i-vermells amb Pablo Machín, Eusebio Sacristán, Juan Carlos Unzué i Pep Lluís Martí.

El següent repte de Granell és superar l'actual rècord de Migue amb la xifra total de 249 partits jugats amb el Girona, ja que a més dels 222 que va jugar entre Primera i Segona cal sumar-hi els 27 jugats a Segona B la temporada 2007-2008.

Anar al contingut