Les jugadores del Llevant les Planes celebren un dels tres gols aconseguits davant l'Alhama de Múrcia (LaLiga)

Gran remuntada del Llevant Les Planes contra l'Alhama (3-1)

L'equip de Ferran Cabello ha superat un primer gol de Jade Boho per arribar a la victòria, gràcies a dos gols de Laura Martínez i l'últim de Pilar Garrote

Imma PedemonteActualitzat

Primer partit del Llevant Les Planes al seu camp, a Sant Joan Despí, i primer triomf. El rival, l'Alhama de Múrcia, els ha posat molts obstacles, però les catalanes han estat capaces de remuntar un 0 a 1 fins a culminar en el 3 a 1.

Els primers minuts han estat de tempteig entre els dos equips. Elena Julve ha fet un tímid intent, però s'han produït alhora diversos errors de les porteres, Bacic i Noe Gil, que podien haver costat cars. Chikwelu ha disposat d'una ocasió clara per al Llevant Les Planes, però l'Alhama s'ha començat a posar més intens i Andrea Carid ja ha donat un primer avís del que podia venir.

Bacic ha aturat per dues vegades, però en el minut 26 no ha pogut fer res davant Jade Boho, que s'ha plantat sola davant seu i li ha guanyat el cara a cara. 0 a 1 i segon gol de la jugadora de Guinea Equatorial nascuda a Valladolid, aquesta temporada. Un marcador que ha despertat les locals, que només han trigat quatre minuts a respondre.

Laura Martinez ha aprofitat una passada de Maripaz Vilas per sorprendre Noe Gil, després d'un rebot en la defensa de l'Alhama. 1 a 1, i nervis fins al descans, amb dos intents de les murcianes de batre Doris Bacic, novament amb Boho en acció.

El segon temps ha començat amb un gol anul·lat a l'Alhama que Berta Bou s'havia fet en pròpia porta. Irina i Struck s'han acostat amb perill a Noe Gil, i després d'una vaselina sense èxit de Mari Paz Vilas, les murcianes han mantingut l'atac, amb una ocasió de Marina i una pilota al travesser de Lucía Ramírez.

Però era el dia de Laura Martínez, que ha acabat fent doblet. Ja en el minut 85, una jugada més que embolicada s'ha acabat convertint en el 2 a 1.  Contratac del Llevant, un primer xut, rebuig de Noe Gil, penal sobre Carter, llei de l'avantatge donada per l'àrbitra Alicia Espinosa i rematada final de Laura.

El Llevant Les Planes encara ha tingut temps de sumar un gol més, en el temps afegit. En el 96, Irina ha arribat sola davant Noe Gil i la passada impecable no ha caigut en sac trencat.Pilar Garrote ha rematat per fer pujat el 3 a 1 definitiu.

Primera victòria a casa del Llevant Les Planes, sempre lluitador, que ha sabut patir fins al final davant de l'Alhama, debutant a la màxima categoria, i que ha tret tot el profit d'aquest duel davant la seva afició.