Miguel Oliveira i Marc Márquez durant el Gran Premi de Portugal (EFE)
MotoGP

Marc Márquez acaba en setena posició una cursa que guanya Quartararo

El pilot de Cervera no ha arriscat a Portimao i ha seguit el ritme d'Aleix Espargaró, que ha acabat sisè. Quartararo no ha tingut rival i s'ha imposat amb autoritat després de la caiguda d'Àlex Rins.

Àlex ÁvilaActualitzat

Victòria contundent de Fabio Quartararo a Portimao. El pilot de Yamaha ha imposat un ritme demolidor que tan sols ha pogut seguir Àlex Rins. El català, però, ha patit una caiguda i ha quedat fora de cursa. El triomf de Quartararo permet al francès liderar el Mundial de MotoGP després de tres curses. El podi l'ha completat Pecco Bagnaia i Joan Mir, que ha lluitat fins al final però no ha pogut superar el pilot italià.

La caiguda d'Àlex Rins

El Gran Premi de Portugal ha estat marcat per la tornada de Marc Márquez a la competició. El de Cervera ha guanyat tres posicions a la sortida, però no ha pogut aguantar el ritme dels de davant i s'ha quedat a la part mitjana. Márquez ha estat gran part de la cursa a roda d'Aleix Espargaró, que ha acabat en sisena posició.

El Tro de Cerverca feia nou mesos que no competia a MotoGP, i durant tot el cap de setmana ha rodat sis voltes com a molt; avui n'ha fet 24.

Maverick Viñales ha patit problemes des de l'inici de la cursa i tan sols ha pogut ser onzè. El germà petit dels Márquez ha finalitzat darrere del Marc, i el petit dels Espargaró, el Pol, no ha pogut acabar la cursa.

Per segon any consecutiu, el Gran Premi de Portugal se celebra al traçat de Portimao, que deixa imatges espectaculars com aquesta.

 

Anar al contingut