Mikel San José, a la imatge, i Beñat Etxebarria continuen a l'Athletic fins al 19 de juliol
Futbol

Gran detall de compromís de Mikel San José i Beñat Etxebarria

Els dos jugadors de l'Athletic segueixen al club, tot i que aquest 30 de juny han acabat els contractes i ja saben que no els renovaran

Redacció Esport3Actualitzat

Mikel San José, de 31 anys, i Beñat Etxebarria, de 33, continuaran jugant a l'Athletic Club fins que no s'acabi la temporada de la Lliga 2020-2021, el pròxim 19 de juliol. I continuaran estant a disposició del seu entrenador, Gaizka Garitano, malgrat que avui, dimarts 30 de juny, ha finalitzat el seu contracte actual amb l'Athletic. Tots dos jugadors ja saben que el club basc no els renovarà i, ara com ara, estan sense equip per a la temporada que ve.

Els dos centrecampistes bascos han anunciat que continuaran defensant la samarreta blanc-i-vermella en un comunicat conjunt publicat al compte de Twitter de Mikel San José, que porta per títol "Bikotza eta Burua" (Cap i cor). I han pres la decisió per compromís amb el club.

El cap ens deia una cosa i, el cor, tot el contrari. El cor ens ha donat els arguments més sòlids. El punt de partida era senzill. El que hem viscut a l'Athletic és irrepetible, el vestidor és increïble, som companys d'equip, però també amics, i això ha desequilibrat la balança.

San José i Beñat no han volgut treure suc, en aquests moments, a la postura que ha tingut el club amb ells.

El futbol és així i ho vam entendre, però el club ens va explicar la seva intenció de continuar amb nosaltres fins al final de temporada. Tindrem l'oportunitat de parlar de com ha anat, i de quins han estat els antecedents i les condicions, perquè no volem ser una excusa per a ningú.

Mikel San José ha jugat 11 temporades i 397 partits defensant la samarreta de l'Athletic Club; Beñat Etxebarrria ha jugat 8 temporades i 242 partits amb l'equip de San Mamés.

 

 

Anar al contingut