Les tres jugadores fent el senyal de la victòria
Les tres jugadores fent el senyal de la victòria (Reus Ganxets)
Tenis taula

Gran debut del Reus Ganxets a l'ETTU Cup, on ja són a segona ronda

Doble victòria de les reusenques en l'estrena a l'ETTU Cup, la segona competició continental de tenis taula

Enric Vilalta LópezActualitzat

Dia històric per al Reus Ganxets Miró TT,  que ja són a segona ronda després d'haver guanyat el Boa hora portuguès. Amb aquesta victòria l'equip ja es troba entre les 12 millors de l'ETTU Cup. Demà s'enfrontaran contra l'equip local Le Grand Quevilly.

Ahir s'estrenava en partits de competició europea. I no es podia demanar més en el seu debut, ja que les reusenques han fet un dos de dos en la ronda que es disputa a França. Dues victòries contundents, totes dues per 3 a 0, en els enfrontaments contra l'equip belga Vedrinamur TT i contra el conjunt basc Leku Enea d'Irun.

Sara Ramírez, Jessica Yamada i Anastasia Kolish han estat molts superiors a les seves rivals i han guanyat tots els punts en joc. Demà s'enfrontaran al Boa Hora Futebol Clube, de Portugal, per assegurar-se el pas a la segona ronda de la competició. I diumenge tancaran la fase contra l'equip local, el Grand-Quevilly francès.

El Reus Ganxets Miró, en la seva condició de campió de la Copa de la Reina, disputa per primera vegada en la seva història una competició internacional, l'ETTU Cup.

Anar al contingut