Barça

Graham Hansen: "Per gana i per ganes, estem preparades per guanyar la Champions"

La davantera noruega va arribar a l'equip just després de la derrota en la final europea contra el Lió, ara fa dues temporades. D'ençà, el Barça ha fet un pas endavant i aspira a posar fi a l'hegemonia del campió francès. "Tot es redueix a mantenir la confiança i el nivell de joc que hem tingut fins ara", assegura Graham Hansen en una entrevista a TV3

Àlex CastellsActualitzat

La derrota contra l'Olympique de Lió, fa dos anys a Budapest, ho va canviar tot. L'equip va fer un pas endavant. I el club va redoblar l'aposta. L'arribada d'una jugadora top com Caroline Graham Hansen va disparar l'ambició d'aquest Barça. La Champions està més a prop que mai.

"L'equip ho vol. Per gana i per ganes de guanyar el trofeu, sí, estem preparades."

D'alegries, amb el Wolfsburg, en va tenir moltes. Hi va aconseguir una pila de títols. Però l'equip va arribar a dues finals de Champions, i les dues se li van escapar. És un espina que espera treure's com a blaugrana.

"Tot es redueix a mantenir la confiança i ser capaces de mantenir el nivell de joc que hem tingut fins ara, fins i tot contra els millors equips."

Ni a la Lliga ni a Europa, no han trobat la manera de frenar-la, i ella s'ha fet un tip de repartir assistències. En suma 12, a més d'haver anotat sis gols.

"Sempre és divertit marcar gols, sempre és divertit donar gols, però la competitivitat per mi implica guanyar els partits."

"Caro" és un luxe per a qualsevol equip. El Barça, de moment, se n'ha assegurat la continuïtat fins al 2023. La seva renovació serà un dels primers contractes que firmi el nou president.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut