Gonzalo Plata, en una imatge recent (realvalladolid.es)
Futbol

Gonzalo Plata, del Valladolid, té un accident de trànsit de matinada i dona positiu

El davanter equatorià del Valladolid doblava la taxa d'alcohol permesa en el moment del sinistre

Actualitzat

Gonzalo Plata era una de les sensacions del Valladolid en l'inici de temporada a la Lliga SmartBank. El jugador equatorià, cedit a l'equip castellà per l'Sporting portuguès, havia protagonitzat actuacions molt destacades. Però la bona fama que s'havia guanyat al terreny de joc queda en un segon pla per un fet extraesportiu greu. Plata ha tingut un accident quan circulava pel centre de Valladolid a altes hores de la matinada.

El cotxe en què viatjava ha envestit un taxi amb tanta violència que la passatgera ha sortit disparada i el taxista ha hagut de ser extret del vehicle per la lluna davantera, segons informa El Norte de Castilla. Els dos han resultat ferits lleus en l'accident, igual que Plata. En canvi, l'acompanyant del davanter del Valladolid, un jugador del Numància de qui no s'ha facilitat la identitat, n'ha sortit il·lès.

 

 

El Valladolid, a l'espera de recopilar tota la informació de l'accident, ha deplorat el comportament de Plata i ha anunciat l'obertura d'un expedient disciplinari, a més de lamentar les lesions dels implicats en l'accident. I segurament, també ha posat una creu a l'opció de compra que tenia sobre el jugador a final de temporada.

 

Anar al contingut