Handbol

Gonzalo Pérez de Vargas: "Si som capaços de ser sòlids al darrere, tindrem oportunitat de guanyar"

L'hora de la veritat per al Barça d'handbol, a Flensburg, en directe per Esport3 (18.30)

Mireia VicenteActualitzat

Referent a l'equip i ídol indiscutible del Palau Blaugrana, Gonzalo Pérez de Vargas estrena el braçalet de capità, coincidint amb el canvi de dinàmiques i d'entrenador. Creu que està vivint la temporada més difícil des que va debutar fa 13 anys:

"Jo crec que segurament, sí. No només pel canvi d'entrenador, que a l'esport és normal. Al novembre van ser tres partits seguits sense guanyar, que feia molt temps que no passava. Vam dir-nos, calma, ens hem d'adaptar al cos tècnic i ells a nosaltres. El que és important és que al moment clau de la temporada estiguem bé."

I aquest moment ha arribat. Eliminatòria de quarts de final, a doble partit; contra el Flensburg; on juguen l'exporter blaugrana Kevin Moller i l'extrem Hampus Wanne, màxim golejador de l'equip, fitxat pel Barça per a la temporada que ve.

El seu home franquícia és el suec Jim Gottfridsson, escollit com el millor jugador del passat Europeu d'handbol. El Barça ha guanyat els dos partits que ha jugat aquest curs contra els alemanys, a la fase de grups, però no serà una eliminatòria fàcil.  

El guardià de la porteria blaugrana és optimista:

"Si som capaços de ser sòlids al darrere, tindrem oportunitat de guanyar. Ells fan quatre coses, però les fan molt bé. I una és el contraatac. Si no som capaços de frenar-ho, patirem."

Baixa important per als blaugranes, la del pivot Ludovic Fàbregas, operat d'apendicitis. Gonzalo haurà d'estar impecable. El capità és vital per a la convivència del vestidor; i a la pista, una garantia sota pals. A la Champions suma 147 parades de 447 llançaments, una sòlida efectivitat del 33 per cent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut