El Barça guanya la Reial Societat 5-1
Lliga Iberdrola

Golejada del Barça a la Reial Societat (5-1)

Les blaugranes han encaixat el primer gol després de 10 partits seguits amb la porteria a zero

El Barça, vigent campió de la Lliga Iberdrola, ha donat una autèntica lliçó de força i caràcter, davant la Reial Societat de Natàlia Arroyo. Una bona golejada blaugrana, però també ha arribat el primer gol encaixat.

La primera part ha començat amb domini blaugrana. Les ocasions de Mariona, Graham i Oshoala, en els primers minuts, han tingut en alerta constant la portera Nanclares. A la Reial Societat li ha costat molt trenar jugades d'atac, gairebé no ha passat del mig camp, mentre l'equip de Lluis Cortés assetjava constantment la porteria donostiarra fins a arribar a l'1 a 0 de Leila en el minut 16, molt ajustat al pal. Però una mica més tard, i a base d'insistència, en el minut 32, i després de 10 partits seguits sense encaixar cap gol -entre aquesta temporada i el final de l'anterior- Cata Coll no ha pogut fer res davant d'una acció molt ràpida de Nahikari García després d'una falta. L'1 a 1 ha estat el final d'una porteria blaugrana imbatuda. Abans del descans, encara hi ha hagut temps per al 2 a 1. Una acció de Mariona que ha acabat amb la intervenció indirecta de Nuria Rábano, que ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria quan la intentava rebutjar.

En la segona part, festival blaugrana. Tercer gol en el minut 76. Un xut amb poca convicció de Jennifer Hermoso l'ha acabat aprofitant Alexia gairebé des de la mateixa línia de gol. Quart gol d'Alexia Putellas aquesta temporada. Cinc minuts més tard, un golàs de Marta Torrejón ha suposat el 4 a 1. Torrejón ha rematat perfectament una gran passada de Vicky Losada. I en el 84, la mallorquina Mariona Caldentey ha fet el cinquè, amb un xut centrat. Tres gols en vuit minuts que han deixat la Reial totalment desmuntada, després d'un esforç titànic, i que perd una posició a la classificació.