(@FCBfutbolsala)
futbol sala

Golejada de tràmit de Barça de futbol sala per tancar la setmana perfecta (0-8)

Amb el primer lloc i la classificació per la Ronda Elit assegurats, el Barça ha sumat contra el Vitis lituà un nou triomf en la jornada final de la Main Round de la Champions. Tres partits, tres victòries. Tota una declaració d'intencions per aspirar al gran objectiu de la temporada. Andreu Plaza ha fet debutar el juvenil Povill, que fins i tot ha marcat dos dels vuit gols blaugranes. El pivot d'Olesa és als 18 anys i 3 mesos el jugador més jove de la història del Barça a jugar amb el primer equip

Xavi LorenteActualitzat

El partit contra l'amfitrió ha començat amb un regal que Rivillos ha convertit en el 0-1 en el minut 2. S'ha confirmat de seguida que el Vitis era el rival més fluix del grup de Champions. Al minut 4, Andreu Plaza ha fet debutar el juvenil Bernat Povill amb la samarreta blaugrana amb el dorsal 3 a l'esquena. El pivot d'Olesa de Montserrat, una de les perles del planter, s'ha convertit als 18 anys i 3 mesos en el més jove a estrenar-se amb el primer equip superant Eric Martel i Xavi Cols que ho van fer amb 19. Povill ha trigat dos minuts en marcar el 0-2 (minut 6) després d'una gran assistència de Marcenio. De seguida ha arribat el 0-3 obra de Daniel Shiraishi (minut 7). Un altre juvenil Alejandro Cerón també ha tingut els seus primers minuts a la Champions després d'haver debutat a la lliga fa uns dies a Tudela. Ferrao ha disposat d'un doble penal per ampliar diferències abans del descans però el seu xut ha anat massa alt.

La segona part ha continuat el domini del Barça. Arthur ha marcat el 0-4 al minut 23. Mario Rivillos ha repetit en el minut 29 (0-5) i Marcenio s'ha apuntat a la festa també amb el 0-6 (minut 30). A continuació, un altre debut europeu: el porter del filial Àlex Lluch. El mataroní ha entrat en el lloc d'un magnífic Dídac Plana. Roger Serrano ha marcat el 0-7 en el minut 37. El debutant Povill s'ha encarregat de tancar la victòria amb el 0-8 al minut 38, el segon del seu compte particular. Missió complerta. El Barça arrodoneix l'estrena a la Champions amb tres triomfs en tres partits i el bitllet per la Ronda Elit en què serà cap de sèrie.