Futbol

Neymar fa un golàs de xilena que dona la victòria al PSG

Neymar ha fet un golàs en el temps afegit que ha donat la victòria al conjunt de París. La millor manera de fer callar l'afició que l'ha rebut amb xiulets i pancartes

Actualitzat

Passada la polèmica de Neymar Jr. i el seu possible fitxatge pel FC Barcelona, el jugador ha tornat a la titularitat aquesta dissabte amb el París Saint Germain. I ho ha fet per jugar davant l'Estrasburg, al Parc dels Prínceps, en el partit de la cinquena jornada de la Lliga Francesa (Ligue 1) i que ha acabat amb victòria local (1-0). 

Neymar ha tornat per la porta gran, marcant el gol de la victòria del conjunt de París, de xilena i en el temps afegit: la millor manera de fer callar l'afició més radical que l'ha rebut amb xiulets i pancartes. 


El brasiler tornava a jugar amb el PSG quatre mesos després de fer el seu últim partit amb el conjunt francès, que va ser l'11 de maig davant de l'Angers. En aquest últim matx Neymar va fer un gol. 

Pancartes a la grada i xiulets

La tornada del brasiler, però, no ha estat gens plàcida. El jugador ha estat xiulat, escridassat i insultat pels aficionats més radicals. A més, els ultres del PSG han mostrat una pancarta on si pot llegir: "Neymar Sr. ven el teu fill a Vila Mimosa", que és la zona amb més prostitució de Rio de Janeiro:

 



 

 

 

 

Anar al contingut